Štampa PVC i PET
nalepnica i stikera

Naša ponuda obuhvata širok spektar usluga u domenu štampe PVC i PET materijala, kao i proizvodnje nalepnica i stikera koji su prilagođeni vašim potrebama. Razumemo koliko je važno da vaš proizvod ostavi snažan utisak na potrošače, zato se trudimo da svaka nalepnica koju napravimo bude jedinstvena i da istakne vaš brend na tržištu.

Nalepnice prilagođene po meri imaju moć da dodaju posebnu estetiku i funkcionalnost vašem proizvodu. One su često presudne u odluci potrošača da se opredele baš za vaš proizvod umesto konkurencije. Sa našim širokim izborom formata i materijala, imate mogućnost da potpuno prilagodite nalepnice svojim proizvodima i uslovima u kojima se koriste.

Naša tehnologija omogućava štampanje nalepnica na PVC i papirnim materijalima, sa mogućnošću sečenja po konturama (die cut), što znači da vaše nalepnice mogu biti u nepravilnim ili pravolinijskim oblicima, u skladu sa vašim zahtevima.

Bilo da želite da istaknete brend, dodate informacije ili obezbedite uputstva za upotrebu, naše nalepnice su savršeno rešenje za vas. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo da vaš proizvod bude primećen i zapamćen.

pvc nalepnice
 
pvc nalepnice

Die cut i Kiss cut
sečenje stikera

Die cut i Kiss cut su dve osnovne tehnike koje se koriste u proizvodnji stikera kako bi se postigla određena forma i izgled.

Die CutStikeri

Die cut tehnika se koristi za proizvodnju stikera koji imaju nepravilne ili specifične oblike. Ova tehnika uključuje upotrebu alata poznatog kao "die" ili "matrica", koji se koristi da bi se stikeri izrezali u željenom obliku. Ovaj proces omogućava da stikeri budu izrezani precizno i sa oštrim ivicama, bez obzira na njihov oblik. Die cut stikeri su popularni jer omogućavaju brendovima da se istaknu i privuku pažnju potrošača svojim jedinstvenim dizajnom i formom.

Kiss CutStikeri

Kiss cut tehnika se koristi za proizvodnju stikera koji se nalaze na traci ili backing papiru, gde se sami stikeri izrezuju, ali ne i backing papir. Ova tehnika omogućava da se stikeri lako odvajaju i primenjuju, jer ostaju na backing papiru sve dok se ne koriste. To je posebno korisno kada se radi o serijama stikera ili stikerima različitih veličina koji se moraju jednostavno primeniti. Kiss cut stikeri su takođe pogodni za proizvodnju setova stikera ili stikera sa više delova, jer omogućavaju precizno sečenje svakog pojedinačnog stikera.

Ove tehnike omogućavaju veliku fleksibilnost u dizajniranju i proizvodnji stikera, što vam omogućava da ostvarite svoju viziju brenda ili proizvoda na najbolji mogući način. Uz našu ekspertizu i tehnološku podršku, možemo vam pomoći da kreirate stikere koji će privući pažnju vaše ciljne publike i ostaviti snažan utisak na tržištu.

 
 

Prijavite se za naš Newsletter!
- Budite u toku sa aktuelnim ponudama i promocijama -